Patiëntenervaring: MSK-arts B.P.J. Smeele

Patiëntenervaring: MSK-arts B.P.J. Smeele

Review: Praktijk voor Musculoskeletale Geneeskunde B.P.J. Smeele - Haarlem

  • Gemiddeld waarderingscijfer: 9.3
  • Percentage aanbevelingen: 98% beveelt deze zorginstelling aan

Aanbevelingen van patiënten

  • Na jarenlange neurologische pijnen en daarvan slapeloze nachten gehad te hebben: na maximaal drie behandelingen helemaal van de pijn af!
  • Ik ben zeer tevreden over de behandeling door de heer B. Smeele. In 2007 ben ik voor de eerste behandeling geweest. Ik stond toen al jaren scheef na een eerdere herniaoperatie en na 6 behandelingen stond ik weer zo goed als recht. Een paar keer per jaar gaan mijn Si-gewricht en een paar ruggenwervels scheef staan en dan kan de MSK-arts alles weer op zijn plaats zetten. Meestal ben ik na een of twee behandelingen van mijn beenzenuwpijn af en hoef ik niet meer naar een ziekenhuis voor een eventuele operatie. Wat mij betreft is Musculoskeletale Geneeskunde de reguliere geneeskunde. Door mijn zeer positieve ervaring heb ik de heer Smeele bij veel andere mensen met diverse rug- en schouderklachten aanbevolen. Veel mensen waren zeer blij met mijn aanbeveling en de behandeling van de heer Smeele.
  • Deze man heeft gouden handen. Na een burn out kreeg ik een heupblessure en daarna ben ik door mijn rug gegaan. Van de orthopeed te horen gekregen dat ik niet meer kan sporten, alleen korte wandelingen en fietsen, en dan hopen dat ik voor mijn 60ste geen kunstheup nodig zal hebben. Dr. Smeele heeft mij binnen twee maanden weer op de been gekregen. Ik kan weer zonder pijn lange wandelingen met mijn hond maken en ga in het voorjaar weer golfen. Zijn behandelingen gaan op een hele prettige manier, maar vooral zijn passie voor het vak heeft indruk op mij gemaakt.

Zoek een MSK-arts bij jou in de buurt

Bron: Zorgkaart Nederland

terug naar overzicht